Noutate in pariuri – ponturile.ro

ponturi
ponturi

Din ce in ce mai multe persoane incep sa caute o modalitate de a castiga bani rapid si usor. Pariurile sportive vin in sprijinul acestei nevoi, insa de multe ori pun in dificultate jucatorii: exista o multime de agentii de pariuri, zilnic sunt evenimente diverse, cotele ce pot fi jucate difera de la o agentie la alta, si astfel a aparut relativ recent pe piata si un alt sistem – cel de ponturi.

Cu ajutorul ponturilor oferite jucatorul are sansa de a paria meciuri si evenimente analizate in detaliu, in asa fel incat combinatia sa fie una castigatoare. Poti gasi cautand pe Google ponturi diverse, vei gasi insa si un sistem unic si nou, nemaiintalnit pana acum in Romania.

Ce aduce nou ponturile.ro?

Sistemul prin care sunt oferite ponturile de pariuri este foarte bine pus la punct, si totul este conceput in asa fel incat utilizatorul sa aiba doar beneficii. In acest sens, se platesc doar ponturile ce sunt validate in urma rezultatelor evenimentelor ca si castigatoare. Sa detaliem putin procesul.

Pentru a putea beneficia de ponturi, un utilizator trebuie sa isi creeze un cont pe site, cont in care va depune o suma de minim 50 de lei. Ponturile disponibile pentru achizitie pe site sunt disponibile la sume situate de obicei intre 10 si 25 de lei, in functie de numarul de evenimente de pe fiecare dintre bilete.

Pentru crearea si alimentarea contului de pe site cu o suma de bani, plata se poate face direct cu cardul, sau prin intermediul unui paysafecard. Odata activat si contul de utilizator, ponturile devin disponibile pentru achizitie.

Dupa cum spuneam, se platesc doar ponturile castigatoare. Astfel, daca un utilizator achizitioneaza un pont, banii sunt retrasi din cont. Dupa ce evenimentele de pe biletul respectiv se incheie si sunt validate rezultatele, exista doua optiuni: pontul este castigator sau nu. In cazul in care pontul se dovedeste a fi castigator, utilizatorului ii vor fi retrasi definitiv acei bani din contul sau. In situatia in care pontul este necastigator, banii retrasi initial, in momentul achizitiei, sunt restituiti in cont. Astfel utilizatorul nu are decat de castigat. Folosind ponturile pentru a pune bilete la pariuri, in cazul in care sunt castigatoare, suma obtinuta cu siguranta ca va acoperi investitia facuta in achizitia pontului. Daca este necastigator, suma este restituita si devine disponibila pentru cumpararea altor ponturi.

De asemenea pe site utilizatorii au posibilitatea sa vada si ponturile castigatoare jucate la sume diverse, ca o dovada in plus a transparentei. Cum altfel sa castigi mai sigur la pariuri sportive decat cu ponturile.ro? Chiar si pentru cei ce nu cunosc indeajuns de bine sistemul de pariere, nu stiu exact cum sa puna la pariuri, ponturile.ro este solutia salvatoare. Poate ca uneori chiar si cei impatimiti de pariuri sportive nu au timp suficient sa verifice clasamentele si evolutiile anterioare ale echipelor, situatia lor efectiva inainte de disputarea meciului si asa mai departe. Astfel acest sistem de ponturi vine in ajutorul pariorilor pentru ca acestia sa poata beneficia foarte usor de rezultatele favorabile si de ponturile castigatoare oferite.

1 Comment

  1. Cei de la biletu-zilei.com, ofera pronosticuri si ponturi fara a solicita o suma de bani in schimb.

    Răspunde

Your email address will not be published.