O noapte la conac

conac domnesc
conac domnesc

Ne pregatim de concediul binemeritat si pentru acest motiv este cazul sa adoptam o strategie care presupune alegerea locatiilor pentru distractie sau pentru relaxare, incat sa avem parte de cele mai placute amintiri si momente placute petrecute alaturi de familie sau de prieteni.

Ce nu trebuie sa ratezi in aceasta vara?

Incepand de la valurile marii si pana la varfurile muntoase, nu trebuie sa ratezi nici un pic de verdeata in aerul curat si liber de la munte. Pentru aceasta, introdu in agenda ta de vizitat cele mai vechi conacuri domnesti din Romania, pentru ca aici te vei bucura de cea mai frumoasa priveliste si de cele mai superbe peisaje care pot fi transpuse in fotografii. Nu uita ca acestea au istorii memorabile si pline de glorie, care iti vor capta atentia pana la cel mai mic detaliu.

Toate elementele care inconjoara un conac sunt naturale, astfel incat iti vor taia respiratia, pentru ca un castel sau un conac este intotdeauna inconjurat de cele mai naturale forme de relief, de la munti, dealuri, ape, sau paduri cat mai naturale, care acopera o arie intreaga de caracteristici naturale. Fauna si vegetatia sunt cele care aduc un plus de farmec locului, pentru ca un conac intotdeauna va fi inconjurat de paduri, in care se vor afla cele mai diverse animale si pasari. Niciunde nu te vei simti mai bine decat in mijlocul naturii, undei ai posibilitatea sa vezi rasaritul de soare de pe terasa conacului si sa admiri apusul soarelui pe drumurile laturalnice ale conacului.

Din aceeasi categorie, nu trebuie sa ratezi mancarea traditionala pregatita cu drag de cei mai priceputi si talentati bucatari, care folosesc cele mai naturale ingrediente pe care le cultiva in propria gradina si pe care le utilizeaza cu grija. Cei mai pofticiosi clienti se pot infrupta de la mezeluri, fripturi, lactate si pana la legumele si fructele regasite in meniul zilei.

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.