Padfone-ul – un hibrid intre un telefon, o tableta si un laptop

padfone-x
padfone-x

Asus a inceput sa ne capteze interesul in cadrul conferintei Computex cu o serie de video-uri. In unul din video-uri gasim un hibrid care combina un telefon o tableta si un laptop intr-un singur device. Asadar am putea asista la lansarea produsului numit Padfone.

Acestia au anuntat recent ca Padfone X va ajunge pe piata din America de Nord incepand cu data de 6 iunie, odata cu hibridul phone-laptop. Din pacate, Padfone X combina doar o tableta si un telefon. Aceasta va folosi un ecran de smartphone de 5 inch (care vine cu un procesor Qualcomm 800) ce va servi drept creierul unei tablete de 9 inch. Petrul unui astfel de padfone va incepe de la 200$ cu un abonament de la AT&T pe 3 ani de 22.92$ pe luna.

Avand in vedere ca Padphone X duce lipsa unei tastaturi harware, presupunem ca Asus ne va pune la dispozitie o serie de accesorii care sa insoteasca acest sistem si o carcasa pentru protectia acestora. Imagineaza-ti un telefon care gliseaza intr-o tableta si se transforta intr-un singur obiectiv. Asus a anuntat ca vor pune la dispozitia utilizatorilor si un dock mobil ce transforma device-ul intr-un notebook.

Ideea este una destul de bine primita si a captat interesul multor participanti la conferinta. Ramane insa de vazut cat va fi de bine vazut proiectul si cat de bine se va vinde. In video-ul in care si-au prezentat ideea Asus foloseste un blender in care arunca un telefon, o tableta si un laptop. Nu putem spune ca Asus sunt experti in ale cocktail-urilor dar vom vedea ce gust va lasa acest proiect pe buzele utilizatorilor.

Se preconizeaza ca Asus va lansa o serie de astfel de produse ce vor face parte din gama Padfone X. Nu avem deocamdata o data de lansare pentru Europa si restul continentelor, lansarea initiala fiind desfasurata doar pe teritoriul Statelor Unite.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.