Parul lung-obsesia multor femei

ingrijirea parului

Parul lung este unul din cele mai grele aspecte de ingrijit, pentru ca necesita mult timp, multa ingrijire si in cele din urma multe produse cosmetice. Oricat de furmos ar fi un par lung si oricat de multe coafuri se pot realiza cu el, acesta poate fi o adevarata povara atunci cand nu este bine ingrijit.

Ca urmare, firele de par se pot degrada, se pot rupe, pot incepe sa cada si implicit vor deveni mai aspre si mai lipsite de volum.

Atunci cand ai un par lung trebuie sa iei in considerare si urmatoarele lucruri:

  • nu lasa pe nimeni sa puna mana pe el pentru ca se poate ingrasa si se poate electriza;
  • ai grija ce fel de produse cosmetice folosesti incat este bine sa optezi pentru masti cu produse naturale pregatite la tine acasa;
  • nu uita sa folosesti o perie adecvata pentru a-l pieptana;
  • nu il expune prea mult caldurii, soarelui sau foenului;
  • nu imparti peria sau piaptanul cu alte perseoane pentru a evita imbolnavirea scalpului cu paraziti;
  • urmeaza pasi simpli care prevad samponare, clatire, aplicare de balsam sau de masca de par.

Semne ca esti obsedata de ingrijirea parului

In primul rand nu iesi niciodata din casa fara o umbrela pentru ca te temi sa nu iti ude parul si pentru ca nu suporti ploaia si mai apoi nu iesi din casa fara sa arunci o ultima privire in oglinda sa vezi cum este aranjat parul.

Cand te intalnesti cu prietenii una din cele mai placute conversatii priveste ingrijirea parului, unde te simti nevoita sa le dai sfaturi cu privire la ingrijirea parului si la metodele prin care poti reda stralucirea acestuia.

Baia ta arata ca un salon cosmetic sau ca un coafor si ai produse de ingrijire de la diverse marci, pe care nu le folosesti, dar iti place sa le cumperi sperand ca intr-o zi le vei folosi.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.