Pentru o zi buna, o rutina buna

o-zi-frumoasa

Pentru a incepe o zi buna trebuie sa iti stabilesti o rutina zilnica, care sa te ajute sa economisesti timp, fara a fi nevoie sa grabesti lucrurile. In timp ce unii se simt in forma atunci cand isi rezerva timp pentru exercitii fizice, altii prefera sa mai leneveasca putin si isi rezerva timp doar pentru a se imbraca.

 Cei care incep ziua cu ganduri bune sunt cei care se trezesc in plin optimism, cei care au ganduri de multumire pentru sansa unei noi zile. Ei sunt cei care decid sa faca fiecare actiune sa aiba valoare si sa ramana o amintire frumoasa. Un inceput de dimineata bun va face cu siguranta ziua mai buna si este necesar ca restul zilei sa fie in aceeasi masura.

Chiar daca nu esti perfect in indeplinirea sarcinilor, nu este nimic gresit. Incearca sa te gadnesti ca poti face azi un lucru minor care sa aiba efect pentru maine, care sa fie un pas spre un viitor mai bun si cu siguranta te va ajuta ca maine sa te apropii de ceea ce ti-ai propus ca vei reusi.

Planificarea programului pentru urmatoarea zi este un lucru care va ajuta sa salvati o multime de timp din ziua respectiva. Fa o lista cu acele sarcini care trebuie sa le realizezi in timpul zilei si concentreaza-te asupra unui singur lucru la un moment dat pentru a da cea mai buna lovitura si pentru a trece la urmatoarea sarcina.

Defineste fiecare sarcina si planifica programul corespunzator de care ai nevoie pentru fiecare sarcina si evita orice activitate care isi distrage atentia si care te va face sa nu finalizezi la timp activitatile. Incorporeaza obiceiurile si modurile de viata sanatoase in rutina de dimineata, trezeste-te devreme si pregateste-te pentru o zi cu energie pozitiva, iar daca ai un scop pentru aceasta zi, fii sigur ca ai si motivatia pentru a-l finaliza. Asculta o muzica buna, ia un mic dejun echilibrat si stimuleaza-ti mintea sa fie proactiva.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.