Planeta Marte

planeta Marte

Probabil singura planeta care ar putea fi eligibila pentru a purta viata in sistemul solar, in afara de Pamant este cea mai apropiata vecina, si anume Planeta Marte. Este punctul rosu care contureaza cerul in fiecare seara. Oricat de surprinzator ar putea fi, este de asemenea, cea mai cautata planeta pentru programul de explorare NASA din momentul prezent.

Marte a apelat intotdeauna la imaginatia pamantenilor. Visul final al celor de la NASA este o misiune cu un echipaj uman care ar ajunge in viitorul apropiat pe Marte, pentru a arata si a dezvalui mitul aselenizarii. Deja, multe misiuni orbiteaza in spatiu cu nave spatiale pentru a aduce bogatie si date si imagini de o inalta rezolutie, pentru a releva mai multe secrete ale acestei planete.

Marte in mitologia antica

Marte este gravat in mitologia noastra ca un vestitor de razboi si calamitate. Stramosii nostru au conectat evenimentele de pe Pamant cu modelele vazute pe cer si au spun ca Marte reprezinta intr-un fel nominalizat un simbol al razboiului si al razboiului de aur din mitologia greaca. Desigur, ca si alte mitologii au adoptat Planeta Marte ca un foc, o explozie sau un masacru. Acest lucru poate fi din cauza culorii sale rosiatice, care este asociata in mod normal cu riscul. Practic, Marte are o reputatie rea de a fi un intrerupator in orice afacere.

Oadata cu inventarea telescopului, oamenii au observat aceasta planeta rosie inca din prima data. Acest lucru a declansat o multime de aspecte cu interes major, iar cu noile informatii se schimba si statutul de la doar un punct rosu pe cer, la o planeta cu posibilitate de viata pe ea.

Aceasta planeta enigmatica rosie care apare in timpul noptii pe cer are o multime de secrete care au fost sau nu relevate in totalitate de oamenii de stiinta in timpul explorarii sale.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.