Platforma Stailer a mai cucerit 3 mari orașe!

programare la salon in Constanta cu Stailer

Deja nu mai este o noutate faptul că te poți programa la saloanele de hair and beauty online, mult mai rapid și eficient. Stailer este platformă ce a revoluționat această piață, iar tot mai mulți oameni renunță la a suna către saloane pentru o programare. Asta pentru că este un proces anevoios, pierzi timp, nu găsești loc când vrei tu sau deloc, trebuie să-ți modifici tu programul ca să mergi când e liber. Dar cu Stailer astfel de situații sunt inexistente.

Poate încă nu ai auzit de platformă, dar acest articol te va lămuri cu tot ce ai nevoie să știi. Stailer este ca un radar al tuturor saloanelor din oraș, ce îți găsește un loc liber la ora și data pe care le vrei. Nu mai faci niciodată compromisuri și mergi la ce salon îți dorești tu. Stailer activa inițial în 5 mari orașe din țară și anume Cluj, Iași, București, Timișoara și Oradea, dar de curând s-au mai alăturat alte 3, acestea fiind Brașov, Constanța și Sibiu. Vezi aici lista completa a saloanelor din Constanta dacă tocmai ce ți-ai amintit că n-ai mai trecut de mult pe la salon. Planuri de extindere sunt în continuare, deci chiar dacă nu te afli din aceste orașe, în viitor te poți afla printre norocoșii ce pot utiliza platforma.

De ce să alegi Stailer?

Să începem cu începutul. Stailer este complet gratuit, nu îți impune nici o condiție, iar programările se fac rapid în câteva minute. Dacă îți dorești un vopsit la salon in Constanta, ai toate șansele să găsești un loc chiar azi. Accesezi în browser www.stailer.ro, iar de acolo totul este gata în câțiva pași. Selectezi locația, genul tău, serviciul dorit, data și ora, iar Stailer pune lupa pe saloane și-ți găsește doar cele care te pot primi în funcție de timpul tău. Obții lista rapid, iar tu de acolo alegi la care salon și la care stilist să mergi. Apeși rezervare, introduci datele tale și urmezi pașii în continuare până îți este trimis un link pe telefon. Din acest link poți chiar și anula programarea dacă nu mai poți ajunge, complet gratuit. Și nici măcar nu mai trebuie să te fâstâcești la telefon cerându-ți scuze stilistului, rezolvi totul online.

Fiecare salon are disponibile informații ce te pot ajuta în a face alegerea ideală pentru tine. Găsești prețuri, serviciile disponibile, recenzii ale altor utilizatori Stailer, poze din salon sau cu alte lucrări făcute acolo, indicațiile de orientare prin Google Maps.

Nu ai nevoie nici de cont nici de aplicație

Dar ambele au niște avantaje. Din platformă poți face programări nelimitate și fără cont, însă de fiecare dată trebuie să îți introduci datele personale. Dacă îți faci cont scapi de acest aspect și mai ai și alte avantaje. Poți vedea istoricul saloanelor ce le-ai vizitat, iar dacă ți-au plăcut știi când și unde să-ți faci următoarea programare. De asemenea, din cont este mai ușor să gestionezi programările, inclusiv când e vorba de anulare. Mai ai parte și de utilul reminder ce îl setezi programărilor pentru a nu uita de ele.

Dacă îți descarci aplicația pe telefon, disponibila în Magazin Play sau App Store, este chiar mai ușor să îți faci programările, fiindu-ți mereu la îndemână. Trebuie doar să îți faci cont client sau să te conectezi cu Facebook. Totul este gratuit, iar Stailer este creat special ca să te ajute să nu-ți mai pierzi timpul și să ai parte de răsfățul dorit când vrei tu.

Află mai multe din pagina oficială sau scrie la support@stailer.ro.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.