Poti sa ai incredere in partenerul tau? Iata ce trebuie sa faci

Se intampla de foarte multe ori sa facem diferite lucruri care afecteaza increderea intre parteneri.Pentur ca totul sa functioneze perfect trebuie sa existe respect si incredere intre cei doi parteneri. Acestea sunt cele mai solide doua elemente care pot asigura un viitor sigur al relatiei. Ce trebuie sa faci cand exista nesigranta, complexe si comportamentul partenerului tau iti da de gandit sau de banuit?

Ei bine, in primul rand, trebuie sa stii ca incredere in partener este foarte fragila. Ceea ce trebuie sa te gandesti este motivul care te-a facut sa nu mai ai incredere in el.

In cazul in care este vina lui, te-a mintit sau te-a inselat este normal sa nu ai incredere in el. Acum, intrebarea sta la tine:  vrei sa traiesti cu un om care a gresit, il ierti si o iei de la capat? Este foarte important sa ierti si sa o iei de la capat pentru ca nu vei putea sa ii scoti mereu ochii pentru ceea ce a facut in trecut, daca iti doresti sa ramai cu el.

De asemenea, poate fi si cauza ta. Este posibil ca sa fi suferit din dragoste de foarte multe ori iar acest lucru sa te faca sa  nu mai ai incredere la fel. Totusi, nu este drept sa iti pedepsesti partenerul pentru ca ai avut de suferit. Trebuie sa oferi o a doua sansa. Nu toata lumea face la fel. Daca cineva ti-a gresit tie nu inseamna ca trebuie sa generalizezi si sa crezi ca toti vor facela fel. Incearca sa restabilesti legatura puternica pe care o aveai cu partenerul de cuplu inainte ca el sa comita greseala. Majoritatea lucrurilor se aplica si in momentul lipsei de incredere este cauzata de experientele tale anterioare dar si de alte probleme care tin strict de tine.

1 Comment

  1. De obicei, neincrederea in cupluri este prezenta tot timpul. Cred ca ne este greu sa ne educam dupa un trecut dificil, dar cu timpul, asta se va rezolva daca intre parteneri exista sinceritare si comunicare. Eu am invatat foarte multe lucruri din cartea ,,Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus” de John Gray. Aceasta este o carte practica, plina de umor si o recomand cu drag.
    Am auzit ca va sosi si in Romania, ma gandesc sa merg sa il vad pe John Gray.

    Răspunde

Your email address will not be published.