Propune-i lucruri indecente

De multe ori parca ti-ai dori sa iti surprinzi partenerul prin anumite lucruri deoarece iti doresti ca el sa te doreasca in orice moment al zilei, oricand si oriunde.

Daca iti doresti ca partenerul tau sa se gandeasca tot timpul la tine, sa te vrea mereu si sa nu ii trebuiasca nimic altceva decat pe tine trebuie sa mai diversifici lucrurile. Astfel, de acum trebuie sa faci astfel incat sa iti impresionezi partenerul si sa il faci sa se gandeasca numai la tine. Iata ce trebuie sa faci pentru a fi sexy in advaratul sens al cuvantului:

Este posibil ca pana acum sa nu fi avut incredere in tine si sa te fi comportat gresit cu partenerul tau. De multe ori femeile au o impresie gresita legata de  ceea ce cred barbatii despre femei. Ele cred ca barbatii asteapta de la femei sa arate perfect si sa aiba dimensiunile perfecte. Nimic mai fals decat acest lucru.

De fapt, Trebuie sa stiti ca barbatii nu cred ca femeia perfecta are dimensiunile 90-60-90 insa considera ca ele pot fi sexy in orice ipostaza daca stiu sa faca acest lucru. Asadar, daca iti doresti sa fii dorita de catre barbatul tau,. trebuie sa fii indrazneata si sa ai incredere in tine. Cel mai important lucru este sa ai incredere in tine si sa stii sa iti trupul si sentimentele partenerului.

De asemenea, daca iti doresti sa fii dorita de catre barbatul tau poti sa icnerci sa joci un rol. Daca pana acum, erai tu fata cuminte care statea tot timpul in pat si astepta sa fie explorata, ar trebui sa schimbi rolurile intr-o seara. Incearca sa faci astfel in cat sa organizezi o seara fierbinte cu partenerul tau. Costumeaza-te sau fa dioferite lucruri care s ail surprinda. Astfel, partenerul tau va fi extrem de incitat doar pentru ca ai stiut cum trebuie sa il iei.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.