Rafturile metalice – solutia ideala de depozitare

rafturi metalice

Tot timpul cand avem nevoie sa depozitam diverse bunuri si nu stim unde sau cum sa o facem, rafturile metalice par sa fie solutia ideala. Rezistente si durabile, pot sustine greutati mari si ajuta la o mai buna organizare a bunurilor si obiectelor depozitate, fie ca e vorba de un spatiu personal sau de unul public.

In momentul in care apare necesitatea de depozitare, spre exemplu intr-un garaj personal, montarea de rafturi metalice nu numai ca eficientizeaza spatiul, dar ofera si posibilitate de sustinere mai buna a greutatilor mai mari. Organizarea sculelor intr-un garaj trebuie sa fie facuta practic si pragmatic, de aceea sunt atat de recomandate rafturile metalice, pentru versatilitatea, durabilitatea si utilitatea lor.

Inclusiv in cazul in care sunt necesare rafturi pentru stocare si depozitare la nivel industrial sau comercial – spre exemplu intr-un supermarket – rafturile metalice isi fac simtita si aici utilitatea. Mult mai rezistente fata de rafturi confectionate din alte materiale, rafturile metalice suporta greutati mai mari fata de alte tipuri de rafturi confectionate din plastic, lemn sau sticla – materiale mult mai perisabile in conditiile unor fluctuatii de temperatura, suprasarcini sau altele.

Venind in intampinarea nevoii tot mai acute de rafturi metalice si aliniindu-se trendului companiilor de a intra si in mediul online, Ingeco vine cu solutii perfecte pentru depozitare, arhivare si organizare de orice tip.

Desi obiectul principal de activitate il reprezinta productia si comercializarea de rafturi metalice, pe ingeco.ro nu veti gasi doar atat. Gama variata de produse ofera solutii ideale cand vine vorba de organizare si depozitare. Produsele comercializate au un spectru larg, de la rafturi metalice la mobiler metalic pentru depozitare si diverse alte produse ce pot avea ca destinatie si utilitate spatiul locuintei, birouri sau chiar spatii industriale si comerciale.

Foarte usor de montat, gama de rafturi metalice ingeco isi merita renumele pentru versatilitate. Avantajele pe care le aduc aceste rafturi si piese de mobilier metalice le recomanda ca solutii optime cand vine vorba fie de a organiza lucrurile intr-un garaj, fie de a arhiva documente importante in fisete sau de a organiza si aseza eficient marfurile intr-un depozit.

Renumele Ingeco este dat de produsele de calitate superioara realizate conform cerintelor clientilor. Oricine gaseste aici solutii, dovada fiind clientii extrem de multumiti, atat persoane fizice cat si persoane juridice, printre acestea din urma numarandu-se si nume mari precum Praktiker, Metro, Selgros si multi altii.

Orice companie, afacere sau chiar simpla persoana fizica are nevoie la un moment dat de un spatiu de depozitare bine organizat. Rafturile si mobilierul metalic oferit de Ingeco sunt solutia la indemana oricui, fie pentru necesitatea de depozitare casnica, fie ca se impune arhivarea documentelor intr-o companie sau organizare mai buna in domenii precum cel comercial sau industrial.

4 Comments

  1. buna ziua, cat m-ar costa niste rafturi inalte de 2500 cm , lungi de 4800cm ,adancime 40 cm , distanta intre rafturile etajate de 50 cm(inaltimea lor )

  2. sa va las si nr meu daca va este mai usor 0746245996

  3. CIT COSTA CELE 2 RAFTURI ALBASTRU SI GRI SPUNETIMI VA ROG MULT NR TEL 0774615951

Comments are closed.