Senzatie de sarbatori

Mai este foarte putin vreme si se apropie Craciunul. Sunt convinsa ca doamnele si domnisoarele stiu deja ce trebuie sa poarte, s-au gandit deja la tinutele pe care le vor avea in serile sarbatorilor de iarna.

Femeile isi aleg din timp tot felul de tinute, care mai de care mai sclipitoare si mai stralucitoare pentru a iesi in evidenta si pentru a arata cat mai bine. Pe langa tinute si pe langa alte detalii, femeile trebuie sa adopte un machiaj mai special care sa le puna in valoarea in aceasta perioada. De ce trebuie sa tineti cont pentru a realiza un machiaj perfect de sabratori?

In primul rand, trebuie sa se simta ca aveti un machiaj pentru Craciun. Din acest motiv, el va fi mult mai special si cu influente care sa aminteasca de iarna. de exemplu, culorile folosite trebuie sa aminteasca de culoarea vinului fiert, cu linii simple de tus si ruj rosu.

Pentru inceput trebuie sa aveti grija de tenul dvs. Va trebui sa aveti un ten mat si sa stergeti orice urma sau imperfectiune. Puteti folosi o pudra cu particule stralucitoare. Astfel, veti reusi sa iesiti din anonimat si veti reusi si impresionati printr-o aparitie unica. Blush-ul trebuie sa fie cu tenta rosiatica deoarece asa veti obtine un look aproape natural. Nu trebuie sa exagerati folosind foarte multe produse pentru a nu intra in cealalta extrema.

Veti avea nevoie si de o coafura mai speciala decat de obicei deoarece astfel veti reusi sa iesiti si mai mult in evidenta. Nu uitati nicicum de rujul rosu. Indiferent daca optati pentur o nuanta mata sau una stralucitoare, trebuie sa aveti numaidecat un ruj rosu. Acesta induce in starea sarbatorilor, iar in contrast cu tenul pal va arata minunat.

Nu exagerati cu produsele deoarece aveti neovie de un look cat mai special si mai frumos. Daca il veti incarca este posibil sa ajungeti in cealalta extrema.

 

 

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.