Sfaturi care te vor ajuta sa te simti mai bine

Uneori viata este incarcata de stres si simti ca iti pierzi echilibrul emotional. De aceea, mai jos vei gasi cateva trucuri simple care te vor ajuta sa-ti relaxezi mintea si sa-ti regasesti stabilitatea in cateva clipe.

1. Plimba-te prin natura. Aerul curat de afara este cel care iti va trezi simturile si iti va elibera mintea.

2. Poarta hainele in care te simti cel mai bine. Odata ce stim ca aratam bine, e si normal sa ne simtim tot atat de bine.

3. Asculta-ti muzica preferata. Ascultand o melodie optimista, care iti place, te poate face sa te simti mult mai bine.

4. Razi! Razi! Razi! Si fa-o cu gura pana la urechi. Vizioneaza un clip amuzant sau citeste revista preferata de bezi comice. Un ras sanatos iti stimuleaza mintea si ii ofera o noua viziune mai optimista.

5. Gateste o masa gustoasa. Nu conteaza ca esti singur sau nu, pregatirea unei mese delicioase, aranjarea mesei precum si experienta culinara proprie te vor face sa te simti mai bine, iar daca inviti pe cineva drag, lucrurile vor fi si mai bune.

6. Ocoleste vampirii de energie. Vampirii de energie sunt acele persoane care mereu se plang de ceva, care mereu au o problema care necesita rezolvarea imediata si care te va stoarce de energie doar facandu-te sa le acorzi atentie si sa le asculti problemele.

7. Poarta-te ca si cand azi e o zi minunata. Oamenii de stiinta ne arata ca daca noi credem ca ne purtam dupa cum ne simtim, deseori simtim acele lucruri dupa modul in care ne comportam. O atitudine pline de optimism si o stare generala de bine ne vor aduce mereu experiente minunate.

8. Suna un prieten apropiat. O conversatie rapida cu cineva drag este tot ce ai nevoie pentru a iesi dintr-o stare de spirit proasta.

9. Citeste ceva care te va inspira. In unele momente avem nevoie de un discurs energizat. Youtube-ul este plin de videoclipuri motivationale, daca nu esti un cititor inrait.

10. Spala-ti fata, mainile si periaza-ti dintii. Acest exercitiu, care trebuie facut zilnic ori de cate ori este necesar, te va revigora, dar si relaxa, dandu-ti senzatia de un nou inceput.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.