Slabeste fara efort si abtineri de la mancare

Toate femeile isi doresc sa arate cat mai bine si sa fie cat mai frumoase. Exista multe momente in care ele ar face destul de multe sacrificii pentru a arata cat mai bine. In fapt, acesta este si rolul femeii, trebuie sa reprezinte sexul frumos.
Toate femeile tin diete si nu sunt niciodata multumite de dimensiunile lor. Ele isi imagineaza un prototip dupa care se ghideaza si un standard la care isi doresc sa ajunge.
Pentru ca stiu cat de multe femei exista care isi doresc sa slabeasca si fac multe eforturi pentru acest lucru chiar daca o fa cin zadar, m-am gandt sa va sugerez cateva sfaturi pentru o cura eficienta fara efort si fara abtineri de la mancare. Iata care sunt acestea:
Programarea mesei
Cand vorbesc despre programarea masei nu ma refer neaparat la strictetea orelor pe care ti le vei programa pentru masa. Acum, ma refer la faptul ca trebuie sa renunti sa mai mananci repede. Este posibil ca pana acum sa fi stat doar cate 5 minute la masa pentru ca oricum te grabeai ca trebuie sa ajungi intr-un anumit loc. Trebuie sa iti faciun ritual din a manca cate 20 de minute. Asadar, atunci cand te asezi la masa, programeaza-ti ceasul sau uita-te pur si simplu la ceas si ofera-ti 20 de minute pentru masa. Cu siguranta vei arata de invidiat daca nu vei mai manca atat de repede.
Somnul
De asemenea, exista studii care admit faptul ca daca dormiti mai mult, de exemplu o ora in plus de somn va face sa slabiti cel putin 6 kg intr-un an. Ce trebuie sa faci este sa nu consumi mai mult decat 2500 de calorii intr-o zi.
Legume
Incearca sa mananci cat mai multe legume crude si fructe. Astfel vei avea mineralele necesare in corp si vei avea un stil de viata sanatos.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.