Smartphone-uri celebre

Cei de la HTC au anuntat rezultatele financiare obtinute in cel de al doilea trimestru fiscal din 2014, incheiat in luna iunie, care arata ca modelele HTC one (M8), HTC One mini 2 si Desire 816 au crescut profitul taiwanezilor la aproximativ 2,5 miliarde de dolari in trimestrul 2.

In al doilea trimestru din 2014 HTC a obtinut o cifra de afaceri trimestriala de 1,62 de miliarde de dolari. Profitul net trimestrial a fost de 2,3 miliarde de dolari, adica 2,74 de dolari per actiune. Potrivit datelor comunicate de companie, aceasta a inregistrat un profit brut de 22.2% si un profit operational de 3,7% din venituri.

Evolutia satisfacatoare a profitului companiei se datoreaza in principal numeroaselor vanzari ale noilor telefoane precum: HTC One (m8), HTC one mini 2 si Desire 816 din intreaga lume. In timp ce HTC One (m8) este disponibil in SUA in portofoliul a doar patru operatori importanti, in Europa, HTC one mini 2 a dus la extinderea varfului de gama HTC One (M8) intr-o mod destul de compact. De asemenea si gama HTC Desire a inregistrat o crestere a vanzarilor semnificativa, datorita succesului modelului HTC Desire 816.

Peter Chou, conducatorul HTC a afirmat despre rezultatele financiare trimestriale obtinute ca intruchipeaza succesul strategiei companiei de a ameliora toate aspectele business-ului firmei, si, in acelasi timp scopul rezultatelor a fost de a crea entuziasm in jurul noilor gadget-uri. Acest trimestru profitabil din punctul de vedere al vanzarilor si profitului reprezinta un pas foarte importanta care a rezultat din implicarea constanta a companiei in a crea si oferi cel mai bun telefon, HTC One (M8), si din extinderea ofertei firmei cu produse cum ar fi HTC One mini 2 si Desire.

In prezent, HTC One (M8) si Desire 816 sunt modelele care domina piata de smartphone-uri din Taiwan, astfel incat, pentru prima oara HTC a ajuns sa se claseze pe locul 1 in ceea ce priveste numarul vanzarilor. Atat design-ul, cat si specificatiile tehnice ale telefoanelor HTC continua sa impresioneze. La targul Computex d&i awards, organizat in iunie de Taiwan External Trade Development Council si Forumul International de Design, HTC a primit Medalia de Aur pentru design si inovatie pentru HTC One (M8) si husa Dot View.

 

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.