Smartphone-uri performante

In ziua de astazi majoritatea persoanelor au un smartphone. Cu cat mai mare cu atat mai bine si cu cat mai performant cu atat vei fi mai bucuros si impresionat de acest. Sunt multe telefoane din care poti alege insa putine chiar merita.

HTC One

Topul de gama de anul precedent pentru HTC, modelul One este un telefon deosebit. Nu numai ca are performante de top, dar are si un design absolut incredibil de atractiv. Un design simplu si elegant in acelasi timp. Avand in vedere ca nu mai este telefonul de referinta pentru cei de la HTC poti sa il achizitionezi la un pret mai redus si cu siguranta vei fi multumit de performantele acestuia.

Motorola Moto X

Moto X este probabil unul din cele mai bune telefoane care ruleaza pe sistemul de operare Android. Experienta Android este una completa si te poti bucura de toate facilitatile acestui sistem de operare. Chiar daca sunt mici schimbari fata de varianta originala de Android, este o versiune destul de „curata”.

Google Nexus 5

Telefonul de referinta pentru cei de la Google in momentul de fata este Nexus 5, care este realizat in parteneriat cu cei de la LG

La fel ca majoritatea device-urilor Nexus, Nexus 5 ruleaza pe sistemul de operare Android curat asa cum ar trebui, fara modificari care vin cu software-ul. De asemenea telefoanele din gama Nexus sunt primele care primesc ultimile actualizari in privinta sistemului de operare. Dar probabil cel mai mare avantaj al acestui telefon este pretul. Avand performante de top, Nexus 5-ul poate concura cu ultimile telefoane aparute la doar jumatate din pret. Singurul dezavantaj al acestui telefon ar fi acela al camerei. Camera la Nexus 5 nu este una extraodinara dar nici rea, ideea este ca se putea mult mai bine. Chiar si asa la doar 349 de dolari liber de contract Nexus 5 este un telefon de avut in vizor.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.