Sony T3 un telefon subtire ca o lama

Sony Xperia T3
Sony Xperia T3

In timp ce telefoanele din gama Z-line a celor de la Sony au specificatii de top si sunt rezistente la apa, gama de mijloc are alte planuri. Noul Sony Xperia T3 se anunta a fi unul din cele mai subtiri telefoane de pe piata, cu performante decente.

Telefonul adaposteste sub carcasa subtire un procesor Snapdragon de 1.4 GHz quad core care vine in tandem cu 1 GB de memorie RAM si 8GB de memorie pentru stocarea datelor. In caz ca nu este suficient pentru un utilizator telefonul vine insotit cu un slot microSD care poate recunoaste carduri de memorie de pana la 32 de GB. Telefonul ruleaza pe sistemul de operare Android versiunea 4.4 KitKat. T3 este deosebit de usor avand doar 148 de grame si o grosime de doar 7 milimetri, fiind unul din cele mai subtiri telefoane.

Display-ul telefonului este unul destul de mare avand un total de 5.3 inch. Rezolutia este una de doar 1280 x 720 pixeli dar este rezolutia standard pentru un telefon din gama de mijloc a telefoanelor mobile. Totusi avand in vedere dimensiunea mare a ecranului rezolutia s-ar putea sa nu fie suficienta si imaginile se pot vedea destul de pixelat. Continuand cu partile bune ale acestui telefon, acesta are incorporat sistemul Mobile Bravia Engine 2 si un panou IPS propriu, ceea ce duce la unghiuri de vizualizare foarte bune.

Camera foto este una de 8 MP pentru cea principala si o camera frontala de care realizeaza fotografii de 1.1 MP. Nu toate telefoanele din gama de mijloc are un sistem radio LTE, dar acesta se pare ca are. Bateria cu care vine insotit telefonul este una de 2500 de mAh. Avand in vedere specificatiile medii cu care vine telefonul bateria ar trebui sa fie suficienta pentru o perioada de utilizare destul de indelungata intre incarcari. Cei de la Sony spun ca telefonul va rezista putin sub 13 ore de convorbiri.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.