Stailer este aplicația preferată și în rândul persoanelor publice. Tu ce mai aștepți?

stailer

Poate că viața nu este perfectă, însă părul tău poate fi, dacă te programezi la un salon de hair and beauty cu aplicația Stailer.

Pentru cei care frecventează saloanele, acum au la dispoziție posibilitatea de a se programa instant la orice salon, fără a mai suna sau a pierde timpul căutând un loc liber. Stailer este destinația către frumusețe, la doar câteva click-uri distanță.

Iată motivele pentru care și tu ar trebui să utilizezi Stailer atunci când vine vorba de programări.

Timpul este prețios, așa că nu-l pierde dând telefoane

Dacă vine vorba despre timp, el este o resursă foarte prețioasă în zilele noastre. Îl organizăm în așa fel încât să avem și parte de relaxare și odihnă, însă de cele mai multe ori, uităm să mai avem grijă de noi. Iar atunci când ne uităm în oglindă, parcă vedem altă persoană, una care arată cu 5 ani mai în vârstă. De aceea avem saloanele de hair and beauty, să ne programăm la o oră de răsfăț, măcar odată pe luna. Iar Stailer ne ajută să facem asta economisind timp prețios.

La doar câteva click-uri distanță îți faci programarea dorită, în ziua și ora aleasă de tine și nu de hairstylist, așa cum se întâmpla odată. Practic nu mai dai niciun telefon, totul are loc online, în mai puțin de 5 minute.

Știu că vrei să ai parte de răsfăț și servicii de calitate

Toți cei care incearca noua platforma Stailer se bucură de răsfăț și servicii de calitate și asta pentru că se vor putea programa la unele dintre cele mai renumite saloane, în cadrul cărora lucrează hairstyliști cu experiență în domeniu, ce sunt la curent cu tot ce este nou în această industrie.

În plus, poți alege dintr-o gamă largă de servicii de beauty – tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, epilat, make-up, tratamente faciale, mase de relaxare și multe altele.

Toate detaliile le găsești în platformă sau pe aplicație

Cu Stailer te poți programa atât din platformă, cât și din aplicație, foarte simplu. Găsești toate detaliile de care ai nevoie pentru a te programa: prețul cât și durata serviciului pe care îl alegi, fotografii din salon, cât și cu lucrările efectuate de către hairstyliști, locația exactă prin Google Maps, cât și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer.

Pentru că vine cu atât de multe beneficii, Stailer este foarte apreciat și în lumea showbiz-ului românesc de cei care frecventează saloanele de beauty. Ai aici mai multe informatii.

Nu te costă nimic să te programezi cu Stailer

Poți utiliza Stailer ori de câte ori ai nevoie de o programare la un salon de beauty, fără a plăti nimic. Aplicația, cât și platforma sunt 100% gratuite. 

Stailer poate fi utilizat în peste 40 de orașe din România de către toți cei care doresc să devină mai eficienți, să aibă parte de răsfăț și servicii de calitate, la doar câteva click-uri distanță.

Așadar, nu mai aștepta și bucură-te de beneficii alături de Stailer. 

Date de contact: support@stailer.ro

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.