Stailer – platforma viitorului care permite programarea online

stailer

Indiferent de necesitatile fiecarei persoane, vizita lunara la salon este un lucru cert. In special pentru cei care au o grija aparte asupra aspectului fizic. Diferitele servicii de care avem parte la salon nu pot fi realizate acasa si nici nu este recomandat, pentru a evita un dezastru.

Din imposibilitatea de a stabili o anumita programare, destul de multe persoane sau chiar prea multe imi permit sa subliniez, au avut parte de dezastre in materie de par, sprancene sau chiar manichiura.

Special creata pentru a usura viata oamenilor si pentru evitarea situatiilor de genul celor prezentate mai sus, Stailer este o platforma care permite programarea on-line a vizitelor la salon, in orice zi si la orice ora poti ajunge.

Variante multiple

Platforma si-a deschis prima data portile la Cluj acum cateva luni si datorita utilitatii s-a dezvoltat si in Oradea, Iasi si Timisoara, urmand ca in viitor sa se extinda in toata tara.

Aceasta contine toate saloanele din orasele inscrise si permite alegerea celui mai potrivit pentru tine. Daca te-ai saturat sa mergi la acelasi hairstilist de ani si ani de zile, fara vreo schimbare majora de look, ai putea opta pentru unul dintre saloanele nou deschise. Acestea au stilisti care se adapteaza la noile tehnici si tendinte in materie de par din ultimii ani. Tehnicile de tuns s-au schimbat si noile criterii de aspect din aceasta arie sunt diferite, iar vopsitul parului este cu totul altul.

Noile moduri de aplicare a vopselei face ca parul sa para cat mai natural, dar cel mai important, nu ii dauneaza atat de mult, datorita substantelor mai putin nocive din care este compusa. Poti incerca o schimbare majora de look cu ajutorul unui profesionist in domeniu care poate schimba atitudinea si starea si care va intoarce priviri pe strada.

Servicii de cosmetica

Aplicatia permite stabilirea de programari si la serviciile de cosmetica sau manichiura. In materie de cosmetica se poate beneficia de tratamente faciale, masaj sau pensat. Pentru persoanele care locuiesc in Iasi, acestea pot gasi salonul perfect pentru pensat barbati Iasi pe platforma Stailer, unde se poate beneficia de aceste servicii.

Sprancenele reprezinta o parte foarte importanta din aspectul fetei iar majoritatea femeilor se ingrijesc de acest lucru. Nimic nu poate fi realizat mai bine decat o poate face un specialist, asadar serviciile de pensat femei Iasi de care se ocupa un cosmetician pot aduce rezultatele mult dorite cu ajutorul lui Stailer.

Nu se pierde timp, platforma este gratuita si permite stabilirea unui reminder pentru a nu pierde programarea, in cazul crearii unui cont, care nu este obligatoriu. Orice anulare este posibila si se evita astfel o discutie inconfortabila la telefon cu stilistul.

Variante sunt foarte multe si cea perfecta pentru tine in materie de salon si stilist se afla pe platforma Stailer. Trebuie doar sa dai un search si necesita numai cateva click-uri. In dreptul fiecarei persoane apare poza si numele ei si este disponibila si lista de preturi pentru a alege una dintre cele mai bune variante din toate punctele de vedere.

Contact, pentru orice nelamuriri sau intrebari: support@stailer.ro.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.