Styling ca la carte cu ajutorul stiliștilor înscriși pe Stailer

stailer

Acum că toate serviciile sunt mult mai accesibile și la îndemână este păcat să te aranjezi singură acasă pentru orice eveniment la care participi. O simplă vizită la salon poate rezolva problema. Nu mai există acum scuza că nu găsești loc liber sau că nu ai timp să suni stilistul. Accesezi Stailer și rezolvi problema. Alege să arăți incredibil în orice zi sau context social cu un look incredibil. Stilul pornește de la coafură. Dacă ai stil ai și încredere și totul în viață pare că se așează așa cum ar trebui atunci când ești mulțumită de cum arăți.

Poți să concretizezi acum acea idee de tunsoare pe care ți-o doreai de mult timp deoarece cu ajutorul Stailer ai parte de serviciile unor profesioniști care știu exact ce fac. Atunci când părul este tuns în poziția corectă și după anumite reguli, acesta crește mai repede și mai sănătos. Vârfurile despicate întârzie să apară și de aici și mai puține griji și probleme.

Cum ajungi la salon oricând?

Am tot menționat Stailer dar poate că nu știi încă ce este și cum te ajută. Trebuie să știi pentru început că este minunea care a apărut în viața ta pentru a nu mai plânge în fața oglinzii când vrei să îți faci singură breton sau să te tunzi în scări. Stailer este acea platformă care vine doar cu beneficii și nici un cost.

Caută chiar azi un loc liber la servicii de styling la salonul NGB Studio sau la oricare alt salon din orașul tău și programează-te. Faci totul online fără să ieși din casă. Dacă ai o zi mai banală în care nu ai activitate și nici starea necesară pentru curățenie, alege să mergi la salon. Poți prinde un loc liber chiar în aceeași zi deoarece tu introduci data și ora la care ești interesat și vezi mai apoi unde poți merge și unde vrei să mergi, dintre cei disponibili.

Despre platformă poți să vezi mai multe detalii si aici, deoarece are foarte multe beneficii pe care ți le poate oferi. Economisești timp prețios astfel și nu plătești absolut nimic. Poate doar factura la internet pentru că fără acces la internet nu poți accesa, dar nimic mai mult și asta probabil făceai și până acum.

Servicii și beneficii

Poți să te programezi și la alte servicii ce țin de beauty, nu doar la coafor. Poți alege din platformă de pe prima pagină chiar la ce serviciu vrei să mergi. Poate că manichiurista ta este în concediu și ție ți s-a rupt unghia cu gel. Ce faci? Cauți pe Stailer o manichiuristă și te programezi pentru că nu poți sta cu unghiile așa până ce se întoarce ea.

La fel și dacă vrei să mergi la pensat, vopsit, cosmetică, masaj și tot ce poate oferi un salon în materie de servicii. Nu ai nevoie nici de cont pentru a te programa dar dacă îți place să faci parte din acei oameni privilegiați, optează pentru această variantă.

Poți chiar și să vezi locația exactă al salonului cu ajutorul hărții incluse. Anulezi gratuit, online și fără să încurci stilistul. Confirmarea programării o primești prin mesaj pe numărul de telefon să nu ai nici un dubiu că nu a fost finalizată. Toate acestea, alături de tot ce îți dorești în materie de programări la salon mai simplu, mai rapid și mai accesibil, doar cu ajutorul Stailer. Accesează platforma și bucură-te și tu!

Contact:

support@stailer.ro

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.