Surprize erotice de sarbatori de la www.sexshop-deluxe.ro

Au trecut deja o parte din sarbatori si cu sigurata aveti planuri destul de importante cu partenerul dvs. Ma refer la faptul ca foarte multe persoane apeleaza la tot felul de artificii si la jucarii sexuale pentru a alunga monotnia din cuplu si pentru a face ca partidele de sex sa fie incendiare. In cazul in care nu aveti deja niste jucarii erotice, v-as recomanda www.sexshop-deluxe.ro pentru ca veti gasi o gama foarte variata de produse si brand-uri.

Sigur ca orice femeie trebuie sa aiba anumite jucarii sexuale pe care sa le foloseasca impreuna cu partenerul sau in absenta lui. Aceste lucruri va vor ajuta sa va simiti mult mai bine, mai sigure pe propria persoana si in plus, vor alunga monotonia din cuplu, transformand viata intima intr-o adevarata provocare:

In continuare, voi prezenta o serie de jucarii erotice care nu trebuie sa lipseasca din lucrurile unei femei:

Vibratorul clasic

Daca veti achizitiona un vibrator clasic, cu vibratii clasice vei avea parte si de stimularea clitorisului. Astfel, veti ajunge sa va cunoasteti mai bine si veti sti ce trebuie sa ii cereti partenerului pentru a atinge organsmul. In plus, un astfel de vibrator nu este foarte scump si pretul sau poate porni de la 50 de lei si pana la 300 in functie de performantele sale. Recomand www.sexshop-deluxe.ro .

Vibratorul pentru cuplu

Daca ai reusit sa te descoperi cu ajutorul unui vibrator clasic, atunci ar trebui sa apelezi la unul pentru cuplu, asa cum recomanda specialistii. Acest vibrator este unul de dimensiuni foarte mici cu rolul de a stimula clitorisul in timpul sexului. Astfel, vei putea sa te bucuri de stimularea clitorisului din orice pozitie. De asemenea, specialistii spun ca un astfel de vibrator va contribui la daruirea de senzatii intense atat pentru tine cat si pentru partenerul tau.

Lenjeria sexy decupata

In cazul in care simtiti nevoia unei seri intense cu partenerul dvs. nu trebuie sa uitati de o lenjerie sexy decupata. Aceasta lenjere permite accesul privirii partenerului catre toate zonele si ii va oferi o priveliste minunata. Lenjeria este un accesoriu extrem de erotic si poate da un plus de savoare sexului in cuplu.

Platforme cu toc cui

O femeie nu este suficient de sexy daca nu are niste pantofi sau niste cizme cu toc cui. Acest accesoriu este indispensabil pentru fiecare femeie si trebuie sa le aveti. Este vorba despre acele platforme pe care le poarta stripteusele si pe care nu le-ai purta nici in ruptul capului pe strada.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.