Te supara colegii de serviciu? Iata ce trebuie sa faci!

De foarte multe ori am tot auzit cum oamenii se plang de modul in care sunt tratati de catre colegii de la serviciu. Indiferent de mediul in care vom lucra sau lucram, trebuie sa stim ca peste tot vom gasi neplaceri. De fiecare data este posibil sa avem probleme de integrare pana cand reusim sa ne acomodam si sa fim primiti in alt mod.

De multe ori am tot auzit oameni spunand ca le place job-ul pe care il au foarte mult insa parca nu isi mai doresc sa munceasca in acelasi loc din cauza colegilor cu care nu au o legatura prea buna.

Esti vreuna dintre aceste persoane, care pur si simplu nu se poate integra la locul de munca?

Ei bine, in primul rand, trebuie sa stii indiferent de domeniul in care lucrezi tot timpul vei gasi macar o persoana care sa iti spuna mereu ce ai de facut pentru simplul fapt ca tu esti mai nou decta este el. Ce trebuie sa faci si care este solutia?

In primul rand trebuie sa te gandesti foarte serios ca tu esti unica persoana care permite sa se intample acest lucru. Chiar daca esti mai nou nu trebuie sa inghiti totul, asadar trebuie sa nu ii accepti toate lucrurile pe care ti le zice acea persoana. Nu trebuie sa fii ingaduitor sau sa fii tolerant pentru ca trebuie sa te simti bine. Trebuie sa ai grija ca tu sa te simti in primul rand bine, iar daca colegul tau nu iti permite acest lucru, poate ca ar trebui sa initiezi o discutie cu el.

De asemenea,inainte de a incepe discutia aceasta, afla ce anume te enerveaza atata de mult. Incearca sa iti stabilesti foarte bine lucrurile care te enerveaza pentru a putea explica celuilalt ce asteptari ai de la comportamentul sau. Asadar, trebuie sa faci astfel incat sa stii sa iti spui punctul de vedere.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.