Timpul devine aliatul tău, cu Stailer.ro

stailer

Una dintre cele mai mari probleme pe care le întâmpinăm atunci când dorim să mergem la un salon de beauty o reprezintă lipsa timpului. Zilnic la serviciu, ocupate cu îndatoririle casnice, cu dusul copiilor la școală sau la grădiniță, uneori uităm că trebuie să ne mai acordăm timp și pentru noi înșine. Iar atunci când ne aducem aminte de asta, din nou, suntem pe fugă.

Programul încărcat al saloanelor de înfrumusețare sau de hair-styling, nesincronizarea cu programul stilistului nostru sau, pur și simplu, distanța mare până la salonul preferat, ne fac de multe ori să amânăm ora de răsfăț pe care fiecare dintre noi o merităm, cel puțin periodic.

Stailer.ro vine însă în sprijinul tău, făcând din timp nu un dușman, ci un aliat. Căci prin sistemul de programări oferit de platforma Stailer economisești nu doar timp, pe care îl poți folosi pentru tine, ci și bani.

Jumătate de minut pentru o programare?

În încercarea de a vedea cum funcționează platforma de programări la salon Stailer, am gasit acest articol, în care sunt prezentate avantajele pe care le ai prin acest nou sistem, precum și pașii pe care îi ai de urmat.

În principiu, lucrurile stau destul de simplu. Odată ce ai intrat pe site, vei avea de completat doar câteva câmpuri, care să reflecte întocmai preferințele tale în materie de beauty. Astfel, vei avea de ales între serviciile oferite de saloanele colaboratoare, aceasta însemnând, pensat, epilat, tratamente faciale sau hair-styling, iar lista poate continua cu serviciile din portofoliu.

De asemenea, vei selecta orașul în care locuiești sau care te interesează, precum și genul serviciilor oferite – pentru femei sau pentru bărbați. Totul, în doar câteva secunde. Căci, am uitat să menționăm, Stailer nu se adresează doar femeilor.

Începând de la simple saloane de frizerie, până la saloanele cele mai sofisticate pentru îngrijirea bărbii sau chiar manichiură/pedichiură și epilat, toate acestea sunt acum disponibile pe Stailer. Prin urmare, dacă ești un bărbat care ține la modul în care arată, o vizită la unul dintre saloanele specializate din lista Stailer îți poate da un plus de încredere față de propria persoană.

Programări la orice oră

În ceea ce privește programările propriu-zise, acestea se realizează într-un timp foarte scurt. Practic, în maximum jumătate de minut, te poți afla în fața salonului favorit, după care vei introduce datele tale de contact, în așteptarea mesajului de confirmare a programării. Odată ce ai introdus filtrele de care aminteam mai devreme, îți vor fi afișate saloanele care corespund cerințelor tale.

De aici, urmează selecția ta, în funcție de serviciile oferite, de preț și, nu în ultimul rând de locație. Căci Stailer îți va afișa prețurile orientative pentru serviciile solicitate de tine, cu mențiunea că acestea pot să difere la salon, în funcție de complexitatea serviciilor oferite și a materialelor folosite, în funcție de preferințe.

De asemenea, locația salonului te va ajuta nu doar să te orientezi, ci să îl alegi și pe cel situat cât mai avantajos pentru tine. Totul, în mai puțin de un minut, accesibil la orice oră din zi și din noapte.

Pentru mai multe informații, accesați support@stailer.ro.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.