TOP 3 scule electrice pentru adevaratii mesteri

makita

Sculele electrice nu doar ca ne simplifica viata destul de mult, insa ne ofera si posibilitatea de a repara sau construi anumite obiecte. Asadar, orice mester trebuie sa detina in garajul sau debaraua lui cel putin 3 tipuri de scule electrice. Acestea nu doar ca sunt practice, insa pot salva pe oricine intr-o serie de situatii destul de neplacute.

Chiar in cadrul magazinului online www.tehnicbazar.ro e disponibila o gama larga de modele de scule electrice ce sunt foarte utile la casa omului. Un adevarat mester va avea intotdeauna insa nevoie de posesia a cel putin 3 tipuri de scule electrice cu ajutorul carora sa solutioneze rapid unele neajunsuri.

  1. Masina de gaurit

Masina de gaurit este intr-adevar o necesitate in viata unui adevarat mester care isi doreste ca totul sa functioneze perfect in interiorul si in afara casei sale. Pe langa faptul ca pretul uneia nu e intocmai foarte piperat, chiar merita sa se investeasca intr-un astfel de dispozitiv. Masina de gaurit sau bormasina, cum i se mai spune, este extrem de utila nu doar la gaurit, ci si la insurubat. Astfel indeplineste cu succes 2 mari si importante misiuni, de care cu totii avem nevoie la un moment dat.

Doar cu ajutorul unei simple apasari pe buton, poti monta mobila, poti pune in tablou pe perete, precum si multe altele. Astfel, totul in jurul tau va fi perfect functional cu ajutorul unei bormasini.

2. Fierastrau electric

Daca locuiesti la casa, un fierastrau electric trebuie sa fie nelipsit. Mai ales atunci cand ai o curte mare si frumoasa, ai absoluta nevoie de un dispozitiv de acest fel. Cu ajutorul acestuia vei reusi sa tai eficient si rapid lemnele pentru foc, sa cureti pomii fructiferi, sa sculptezi anumite elemente decorative, precum si multe alte lucruri.

Pe langa faptul ca este extrem de usor de utilizat, asa ca nu trebuie sa fii un adevarat profesionist pentru a-l manui, este si silentios. Astfel, nu vei deranja pe nimeni din jur cu misiunea ta de a taia lemnele sau orice altceva.

3. Rindea electrica

Atunci cand ai nevoie de prelucrarea sau finisarea lemnului, acest dispozitiv reprezinta cea mai buna si eficienta solutie. Indiferent ca iti doresti sa ii creezi o cusca de calitate catelului tau sau pur si simplu sa refaci eficient manerul unui cutit, cu ajutorul unei rindele electrice, misiunile de acest fel sunt rapid duse la bun sfarsit.www.tehnicbazar.ro

Aceasta te poate ajuta, de altfel, si la finisarea anumitor decoratiuni, la finisarea labriului, dar si la crearea unui gard.

Nu uita de protectie si siguranta cu produsele www.tehnicbazar.ro

  • Lectureaza cu atentie instructiunile de utilzare si tine cont de ele. Este deosebit de important sa respecti toate acele sfaturi, intocmai pentru a nu fi pus in pericol de accidentare. Toate acele informatii sunt deosebit de pretioase.
  • Scoate din priza sculele electrice pe care nu le folosesti. In niciun caz sa nu uiti sa scoti din priza dispozitivul electric atunci cand nu il mai utilizezi. O unealta electrica ce nu e conectata la curent, sub nicio forma nu va putea sa reporneasca accidental, asa ca ai grija de siguranta ta.
  • Protejeaza-ti intotdeauna ochii. Dupa cum prea bine stii, indiferent care este materialul pe care il prelucrezi sau il finisezi cu ajutorul unei scule electrice, exista posibilitatea sa sara de la baza acestuia diverse bucati de materiale, care ti-ar putea intra in ochi, iar mai apoi sa-ti afecteze vederea destul de grav. In astfel de situatii trebuie sa fii constient de faptul ca ai nevoie de o pereche de ochelari speciali pentru astfel de misiuni.
  • Opteaza pentru o imbracaminte adecvata. Pentru a nu putea fi pus in pericol nicio clipa, indicat este sa inlaturi bijuteriile de pe corpul tau, sa iti prinzi parul si de ce nu, sa optezi pentru haine care sa iti acopere bine partile corpului.

Asadar, alaturi de sculele electrice de la www.tehnicbazar.ro, orice misiune este intotdeauna eficient si rapid dusa la bun sfarsit!