Tot ce trebuie sa stii despre inlocuirea parbrizului masinii in 5 pasi simpli

inlocuire geam

Orice autovehicul este compus din mai multe parti si sisteme de functionare, ceea ce inseamna ca exista partea tehnica, cea electrica, dar si climatermica, si nu se uita de incuietori, geamuri si osii.

Parbrizul unei masini este compus din trei straturi de sticla, ceea ce inseamna ca primul este un strat ca un film de plastic, ce tine totul unit. In functie de densitatea stratului exterior, se impune o sticla mai puternica si mai rezistenta, care nu se rupe si nici nu devine flexibila.

reparatie parbriz

Cu exceptia cazului in care parbrizul este complet distrus, cel mai adesea prejudiciul este sub forma unor fisuri, crapaturi si goluri de aer. Cu toate ca acestea pot parea inofensive, se pot raspandi si pot continua sa provoace daune.

Pietrele mici sau alte resturi de materiale de constructie de pe drumuri pot deteriora parbrizul masinii. Aspectul autovehiculului va fi intotdeauna afectat, modalitate prin care veti conduce masina mult mai greu, cu o nesiguranta apasatoare.

Aceste fisuri, pot reduce, de asemenea si vizibilitatea in timpul mersului cu masina. De aceea, aspectul si valoarea autovehiculului trebuie redefinite, in masura in care autovehiculul prezinta un parbriz avariat.

reparatii geam

Inlocuirea parbrizului masinii in 5 pasi simpli si utili

  1. Daca te-ai confruntat cu o fisura a parbrizului in timpul conducerii pe autostrada, atunci cu siguranta ai redus viteza de mers si ai incercat sa mentii in siguranta pasagerii. De aceea, odata ce observi o fisura a parbrizului tau, trebuie sa iti pui urmatoarele intrebari: ce efecte poate avea asupra masinii? in ce mod te va afecta aceasta fisura? cat de mare este fisura cauzata si la fel de bine te poti intreba care este pretul de inlocuire al fisurii.
  2. Identificarea fisurii este primul pas, urmat de gasirea raspunsurilor la intrebarile aferente. Pentru aceasta trebuie sa faci o cautare ale celor mai bune service-uri de inlocuire parbrize. In Suceava, Master Auto Glass iti ofera reparatii de parbrize, lunete, dar si geamuri laterale, incat sa fii sigura ca masina ta este ca noua dupa o inlocuire de geam.
  3. Alegerea unui service optim este un alt pas important in inlocuirea parbrizului. Opteaza pentru o companie care are experienta in aceasta nisa, care detine personal abilitat si de altfel detine cele mai multe modele de geamuri si parbrize existente.
  4. Inlocuirea parbrizului se face la sfatul mecanicului si al persoanei abilitate sa indeplineasca astfel de reparatii, fara prea multe batai de cap. Master Auto Glass ofera un timp de reparatie de doar 15-30 de minute pentru o fisura a parbrizului, cu un cost relativ redus.
  5. Siguranta inlocuirii corecte a parbrizului. Acest ultim pas este extrem de important pentru ca cele mai multe reparatii fisuri parbrize trebuie sa fie rezistente, aplicate in siguranta si trebuie sa indeplineasca raportul calitate-pret manopera.

De ce sa reparati parbrizul masinii?

Este important ca parbrizul masinii sa fie reparat pentru ca:

  • o ciobitura se poate transforma oricand intr-o fisura de proportii mai mari;
  • se economiseste timp;
  • se economiseste o resursa de bani importanta;
  • se evita riscul de a fi prinsi intr-un control de rutina in trafic.

 

Blogger: Ankez

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.