Totul despre Rusia

Rusia a fost mereu o tara care ne-a impresionat prin modul ei de a privi lucrurile, fie ca e vorba de problemele militare sau de problemele politice, punctul rusilor de vedere a fost mereu unul sustinut cu incredere si intr-un mod diferit de restul lumii. Acesta nu este singurul domeniu in care rusii nu sunt tocmai la fel cu restul lumii.

Potrivit unui raport realizat de OECD, rusii consuma in medie in fiecare an mai bine de 15 litri de aclool pur. Un nivel destul de mare si ingrijorator, dar avand in vedere frigul de la rusi, probabil este un lucru de inteles. Americanii pe de alta parte consuma doar 9 litri de alcool in fiecare an.

Rusii sunt fumatori inratiti. Populatia de sex masculin consuma tigarete in proportie de 60.2%. Din acest procent, 54.3% sunt fumatori zilnici. In privinta femeilor situatia este una mult mai acceptabila, procentul fiind de 21.7%, de asemenea femeile care fumeaza in fiecare zi sunt ocupa doar 16.2% din populatie.

In proportie de 65%, rusii sunt destul de multumiti de libertatea de a alege si de a face ce vor in viata. Este un numar ce se afla in crestere cu 12% fata de perioada anului 2006.  In comparatie cu americanii, procentul este unul mai mic, acestia avand un procent de 79%.

Legea in Rusia este una destul de temuta, mai bine de 67% din populatia Rusiei se are frica de fortele de ordine. Orice infractiune este rapid investigata si poate duce la incarcerare daca nu este conforma cu legile  in vigoare.

Rusii sunt de parere ca majoritatea tarilor din jurul lor au o atitudine destul de ostila impotriva lor. Printre tarile pe care rusii le considera mai ostile gasim USA, 69% din rusi fiind de parere ca acestia sunt mai ostili. In  acelasi clasament gasim Ucraina cu 30%, Letonia si Lituania cu 23 respectiv 24 de procente si Estonia cu 21%.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.