Tu te-ai programat la un salon de beauty cu Stailer?

stailer

Femeile nu vor renunța niciodată la manichiura lor preferată sau la plăcerea de a-și schimba look-ul. Stă în natura lor să facă câte o schimbare odată pe lună, cel puțin. Alte femei optează pentru un abonament lunar la anumite servicii de beauty, fiind o opțiune mai avantajoasă la preț.

Serviciile de la saloane, iubite de către femei

Manichiura și pedichiura – poate printre cele mai căutate servicii la momentul actual. Se spune că unghiile sunt cartea de vizită a oricărei persoane și că în funcție de cât de îngrijite sunt acestea, îți dai seama de cum este acea persoană.

Astfel că majoritatea femeilor au în permanență grijă de ele, mergând la saloane de beauty pentru noi trenduri și modele.

Colorarea și aranjarea părului – Având în vedere că industria de hair and beauty este într-o continuă schimbare, femeile se adaptează foarte rapid când vine vorba de colorarea părului. Aici există un întreg proces pentru ca podoaba capilară să arate ca la reclamele de la televizor. De la tratamente, măști, balsamuri până la colorare, aceste lucruri aduc un întreg răsfăț la un salon de beauty din mâna unui stilist cu experiență.

Pensare și epilare – forma sprâncenelor pot scoate în evidență foarte frumos trăsăturile feței, iar dacă discutăm despre epilare, pielea trebuie să fie cât mai strălucitoare și fină, mai ales pe perioada verii, fără niciun fir de păr.

Make-up de zi sau de seară – când vine vorba despre o petrecere importantă, femeile nu pot merge oricum. Pe lângă ținuta elegantă și părul aranjat, make up-ul are un rol extrem de important pentru acestea. De aceea, optează pentru o programare la salon, pentru un machiaj profesionist.

Masaje de relaxare și tratamente faciale – aici discutăm despre răsfăț în adevăratul sens al cuvântului. Nimic nu se compară cu un masaj de relaxare făcut de un maseur cu experiență, după o zi obositoare și plină de activități. Cât despre tratamentele faciale, un ten curat și strălucitor va împlini orice femeie.

Toate aceste servicii pe Stailer

Stailer este o platformă care te poate programa la toate aceste servicii și la multe altele, la doar câteva click-uri distanță. Poți afla alte detalii din acest articol.

Totul e bine și frumos până ajungem la etapa programărilor la saloane. Pierdem ore întregi la telefoane, căutând locuri libere ori acest lucru nu aduce decât nervi și epuizare.

Acum nu mai este cazul cu Stailer. Este o platformă cu ajutorul căruia te programezi online, în mai puțin de 5 minute, fără a mai da nici un apel telefonic.

În plus, Stailer vine cu o gamă foarte largă de servicii atât pentru femei cât și pentru bărbați. Mai mult decât atât, te poți programa la orice oră din zi sau din noapte pentru că nu depinzi de agenda și timpul stilistului.

Și asta nu e tot! Platforma este gratuită și te poți programa ori de câte ori ai nevoie, la orice salon vrei.

Dacă încă nu te-ai programat la un salon de beauty cu Stailer, este timpul să o faci.

Date de contact: support@stailer.ro.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.