Ultimul Sezon Game of Thrones – Epic

Game of Thrones
Game of Thrones

Daca nu ai vazut ultimul sezon din Game of Thrones sau daca nu esti genul de persoana care iubeste spoiler-ele ai face bine sa te indrepti spre un alt articol de pe site.

Ultimul sezon din Game of Thrones a fost fara indoiala cel mai reusit de pana acum. Numeroase scene care ne-au lasat fara cuvinte si momente in care ne-am vazut caracterele favorite cu mor in moduri neasteptate. George R.R. Martin, face ce face mai bine. Ne face sa ne atasam de un personaj, sa ajungem sa-l simpatizam, dupa care il pune intr-o situatie in care sfarseste intr-un mod crunt si neastepatat.

La fel ca in sezonul trecut, sezonul acesta din Game of Thrones este unul care a clarificat unele fire lasate in voia vantului de anul trecut si a imprastiat alte fire in aer care sa ne lase curiosi.

Tot nu ti-ai indepartat atentia de la acest articol, ei bine ai fost avertizat, de aici incept spoilerele.

“You will never walk again… but you will fly.” Bran este unul din cele mai iubite personaje din serialul HBO si avand in vedere ca acesta a ajuns la sfarsitul calatoriei sale va fi foarte interesant sa vedem cu evolueaza acest personaj in sezonul viitor.

“…my Lion?”  Tyrion probabil isi va petrece urmatorul sezon intalnind noi personaje in calitatea sa nou dobandita de „kingslayer”. Moartea lui Shae si a lui Tywind il pun pe Jaimi intr-o pozitie compromitatoare, ceea ce o va innebuni si mai mult pe Cersei.

“We do not kneel.”  In pozitia sa de apartor al Castle Black, Jon Snow primeste in sfarsit o parte din recunostinta pe care o merita.

“A dragon is no slave.” Daenerys a avut un sezon de succes anul acesta, cladind un adevarat imperiu, dar acesta pare ca se va destrama in sezonul urmator. Avand in vedere ca l-a izgonit pe singurul om care o indruma corect, nu ne putem astepta la altceva.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.