Un ceai cald si o conversatie buna

videochat

Imi miroase a livada, imi miroase a mere rosii si a pere. Oare de ce sa fie un timp anost pentru mine? De ce sa fie doar o plictiseala sumbra in casa sau de ce sa aleg un film care nu este tocmai pe placul meu in aceasta zi?

Acestea sunt unele din gandurile mele in timpul zilelor mohorate de toamna. Ma gandesc la fructe, la ceaiuri aromate si ma gandesc la cineva drag care sa imi tina companie. Nu demult mi-a fost recomandat un studio de videochat. Aici am intalnit unii din cei mai prietenosi oameni. Mi se pare mie ca e cam putin sa spun ca am gasit confidentii care sa imi fie complici la schimbarile vremii.

Zi de toamna cu Charm Studio

Sub acelasi miros al fructelor de toamna se desfasoara intreaga mea conversatie cu unul din admiratori. Incep sa simt mirosul unui nou parfum, sa vad cuvintele transpuse in imagini si sa vad petalele de trandafir care imi fac cu ochiul.

Deodata ploua. Ropotul ploii ma nelinisteste. Nu stiu cum sa ma descarc si sa spun ca nu am o stare tocmai potrivita pentru a aduce noi subiecte de discutie. Dar, nu este nici o problema. De cealalta parte a monitorului un glas tremurand imi spune „inchide ochii”. Vantul nu mai bate in urechile mele si nici nu mai aud ploaia, care de indata inceteaza.

O zi de weekend petrecuta cu un ceai in mana, cu aroma fructelor de toamna si cu un suflet gingas. Asa imi descriu uneori placerea de a obtine clipe de rasfat pentru mine. Nu lucrez precis la un studio de videochat, ci am o colaborare cu unul. Este vorba despre Charm Studio, este vorba despre eleganta pe care mi-o acorda acest loc de munca.

Aroma timpului meu liber

Fie noapte, fie zi, mereu ma regasesc in compania cuiva. Mereu cineva va fi gata sa ma asculte si eu voi fi dispusa sa ii transmit cele mai calde arome ale timpului liber. Nu vreau decat sa imbin parfumul catifelat al libertatii cu sarmul meu feminin. Acum, Charm Studio ma reprezinta, ma incanta si ma fascineaza cu o multime de avantaje pe care le are pentru mine, dar si pentru o multime de alte modele de videochat. Desi colaborez de acasa, cand merg la studio ma simt ca intr-o mare familie.

Cu un job la un studio de videochat nu ai zile negre, nu ai un soare cenusiu si obosit. Ci ai un adevarat curcubeu de povesti unice, de maiestrie si de eleganta in discutie. Pentru mine, sa pot fi libera sa ma exprim, sa fac ce imi doresc si sa impart si cu altii este ceva ce nu poate fi ingradit de nici un gard imaginar.

Galacioasele pasari care ma acompaniaza de la geam par a avea un cuvant de spus. Acum stiu ca ii pot spune admiratorului meu ca toate au o solutie, ca toate in cele din urma vin si cu bune si cu rele. Se pare ca asemenea frunzelor care se usuca si cad din copac sunt si problemele vietii. Nicicand nu mi-a fost mai usor sa vad viata decat acum, de cand colaborez cu placere pentru un studio de videochat cu experienta, cum este Charm Studios.

1 Comment

  1. Nu ai zile negre pentru ca, in general, echipa si oamenii care lucreaza in acest domeniu sunt oameni deschisi si foarte de treaba!

    Răspunde

Your email address will not be published.