Usi de garaj din otel vs usi de garaj din lemn

usi din otel

Daca aveti un garaj, cu siguranta ati analizat cat de important este sa aveti si o usa de garaj, iar in cele mai multe perioade de timp aceasta usa poate fi un element de siguranta in plus pentru intreaga familie. De altfel, importanta unei usi de garaj deriva si din elemente care nu pot fi subliniate ca atare.

De ce usile de garaj sunt importante?

In timp ce se planifica o locuinta, o usa de garaj este primul lucru care vine in minte in ideea de siguranta. Nu se exclud nici marile companii sau spatii industriale care opteaza pentru usi industriale, din materiale de otel sau teflon pentru un plus de siguranta. In aceeasi masura, cele mai multe usi de garaj industriale se bazeaza pe telecomanda de la distanta, incat, fiecare angajat sau furnizor sa nu poata accesa mediul comercial fara avizul paznicului.

usi din otelIn alegerea usilor industriale cei mai multi proprietari de spatii mizeaza pe usile din teflon, cele din otel, care prezinta rotire, dar si o cale de acces facila. Comparativ cu usile de garaj din lemn care nu se pot comanda de la distanta, astfel de usi sunt ideale, asigurand 100% rezistenta, durata indelungata de utilizare si un plus de aspect intregii constructii. Fiecare producator garanteaza pentru ceea ce comercializeaza, mai ales ca se pune accent pe atractivitate, rezistenta si o calitate desavarsita. Noua usa de garaj trebuie sa ofere cel putin 10-20 de ani de functionabilitate, cu o rata de intretinere scazuta.

Usi rapide pentru spatii comerciale sigure

Pentru acei comercianti care se bazeaza pe distrubutie sau pentru acele spatii care primesc marfa zilnic cum sunt centrele comerciale si alte magazine de aprovizionare este important sa se aduca la cunostinta siguranta oferita de multitudinea de usi rapide comercializata de Profitech.ro. Cu ce gatanteaza Profitech pentru produsele comercializate?


Usile industriale, usile rapide si seria de usi armonice sunt ideale pentru fiecare spatiu, chiar si locuinta de mari dimensiuni sau depozite pentru ca ofera un consum de energie mic, nefiind prezent riscul de lovire. Rezistente la foc, usile comercializate de Profitech indeplinesc conditiile vitale de siguranta, modernitate, confort, dar si protectie si rezistenta la vant puternic.

Usile de garaj, usile centrelor de logistica si ale supermarketurilor sunt construite din materiale rezistente, durabile, armate cu fibra sintetica si implicit cu doua straturi de tabla de otel umplute cu spuma poliuretanica. Diversele dimensiuni si marimi prezinta caracteristici de rulare sau de deschidere automata, impachetare tip electric sau manual.

Despre usile de garaj din otel -indrumari pentru fiecare

Portile sau usile de garaj din otel sunt cele mai comune, pentru ca indeplinesc cerintele de costuri mai mici, usurinta in intretinere, precum si o mare varietate de modele disponibile pe piata. In general, cele mai multe usi de garaj din otel sunt izolate pe interior, modalitate prin care se reduc cheltuielile aferente incalzirii in garaj.

Despre usile din lemn – informatii generale

In termeni de popularitate, usile de garaj din lemn vin intr-o varietate de modele, fiind a doua optiune de cumparare, dupa usile din otel. Cu toate acestea, o usa de garaj din lemn este mai costisitoare decat o usa fin otel pentru ca se necesita vopsirea pentru a preveni deteriorarea cauzata de apa. Usile din lemn pot rezista mai mult uzurii comparativ cu usile din otel, insa, prezinta si optiuni de izolare. Pentru cei care isi doresc o usa de garaj personalizata, alegerea lemnului este cel mai important aspect.

Blogger: Ankez

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.