Vacanta ideala in Grecia

Am observat cum in ultima vreme, oamenii au inceput sa ia cu asalt Grecia deoarece este unul dintre cele mai frumoase locuri ca sa nu mai vorbim despre preturile ofertante pentru orice buzunar. Putem sa spunem ca Grecia este una dintre cele mai iubite tari de catre oameni in ciuda dimensiunii ei.

O vacanta de vara reusita include, aproape in mod obligatoriu, pe lista de posibilitati cateva destinatii din Grecia, tara asociata prin excelenta cu legenda, dar si cu soarele estival. Varietatea destinatiilor pe care le ofera amatorilor de soare si de distractie face din Grecia una dintre cele mai cautate tari din punct de vedere turistic. Pe langa multe alte nume sonore, reprezentative pentru turismul grecesc, Zakynthos este o destinatie tot mai populara in ultima vreme.

Muzeul Dionysos Solomos a fost construit in anul 1957 de catre un poet al Greciei, fiind un muzeu al literaturii din Zakynthos. Aici sunt ingropati poetii Dionysos Solomos si Andreas Kalvos, ale caror manuscrise sunt pastrate in una dintre incaperi. De asemenea, muzeul adaposteste o serie de obiecte personale si manuscrise ale altor figuri importante ale culturii din Zakynthos.

Fortareata venetiana este un adevarat edificiu al istoriei. Aceasta fortareata este amplasata intr-un loc al documentelor istorice.

Fortareata venetiana a fost ridicata in 1646 de catre inginerii venetieni, ajutati de constructorii autohtoni. Tot in acea perioada a fost pavata si strada principala (Strada Giustiniana).

Edificiul a devenit obiectul unui program de conservare instituit de englezi in 1812. Din 1970, toata zona a fost iclusa intr-un program de consolidare, fiind descoperite aici, in urma sapaturilor arheologice, constructii ridicate intre secolele al XI-lea si al XVIII-lea vizibile astazi, datorita programelor de conservare implementate in zona.

In momentul in care va hotarati sa faceti o vacanta trebuie sa tineti ocnt de ceea ce va place si de ceea ce va doriti. Este foarte important sa mergeti acolo unde va doriti cu persoana potrivita.