Vedete cu mentalitati invechite

mel gibson
mel gibson

In ciuda eforturilor depuse de unii oameni si unele organizatii de a organiza drepturi egale pentru toata lumea, unii oameni nu se lasa atinsi. In ciuda faptului ca orice studiu arata ca femeile sunt egale cu barbatii din punct de vedere intelectual, ca africanii, asiaticii si caucazienii nu au cu adevarat motive pentru care sa apeleze la extremist si ca homosexualitatea nu este o boala si nici o alegere, aceste vedete au ramas blocate in secolul al XIX-lea, din punct de vedere al gandirii lor.

In 2006 Mel Gibson a fost prins de un politist in timp ce conducea beat, moment in care a comentat ca „Evreii sunt responsabili pentru toate razboaiele din lume”, iar in 2010 au fost lansate cateva mesaje vocale pe care cunoscutul actor le-a lasat fostei sotii, careia i-a urat sa fie violata de un grup de „ciori”. Insa acesta avea o istorie a comentariilor stupide fata de alte grupuri. In 1991, a declarat pentru o revista „Si-o iau in ###. Cine o sa creada despre mine ca sunt gay? Arat ca un homosexual? Vorbesc ca ei? Ma misc ca ei?”

Actorul John Wayne, o icoana a filmelor western din perioada de aur a delcarat in anii 1970 „Cred in suprematia alba pana cand negrii sunt educati in spiritul responsabilitatii.”

Boxerul Floyd Mayweather Jr a jignit comunitatea filipinezilor cand l-a atacat pe oponentul Manny Pacqiao, iar in 2012 a ideclarat ca „Jermy Lin este un jucator bun, dar toata agitatia din jurul lui e pentru ca e asiatic”. Un alt sportiv afro-american care a ras de asiatici este Shaquille O’Neal care, inainte sa-si cunoasca viitorul coleg de NBA in 2003, Yao Ming, a declarat „Zi-i lui Yao Ming, Ching chong-yang-wah-ah-soh.” Tot de asiatici au ras si Joe Jonas si Miley Cyrus in ocazii separate, cand au fost surprinsi strambandu-si ochii pentru a-i imita pe acestia.

Paris Hilton nu este cunoscuta pentru inteligenta ei, insa unele dintre declaratiile ei chiar au fost surprinzatoare. Intr-o carte de Neil Strauss, acesta a declarat ca Hilton a spus „Nu suport tipii negri. Nu l-as atinge pe vreunul. E scarbos.” Rasismul nu e doar pentru albi fata de negri, insa – se zvoneste ca in 2010 Jay Z a interzis „albilor” in sectiunea VIP a petrecerii de dupa premiile Brit in Londra.

T.I. a dat dovada de o ignoranta care se credea ca ar trebui sa fie de domeniul trecutul in comunitatea hip hop-ului. Cand s-a iscat o cearta intre protejata lui, Iggy Azalea si cantareata rap Azealia Banks acesta a declarat: „Asta e o porcarie de steoarfe. Eu sunt barbat. N-ai nicio treaba sa mi te adresezi tu mie. Cand o sa ai un barbat, zi-i lui sa mi se adreseze.”

Fosta vedeta SNL, Victoria Jackson, a disparut pentru o perioada de timp din atentia publicului, intorcandu-se drept activista anti-gay, declarand ca nici macar nu crede in homosexualitate, iar in 2011, dupa un episod din „Glee” in care s-au sarutat doi baieti, de spus ca serialul incearca sa transforme copii in gay”.

Cea mai recenta vedeta care a dat dovada de ignoranta este Mihaela Radulescu, care a declarat ca e gresit ca homosexualii sa-si afiseze dragostea pe strada, descriind orientarea sexuala ca fiind „o alegere”.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.