Vertu concureaza cu HTC si Samsung

Vertu Signature Touch
Vertu Signature Touch

Vertu este o companie care este recunoscuta pentru productia de telefoane mobile de lux. Compania a avut diverse modele care au avut preturi absorbitante pentru un telefon. Problema este ca performanta telefonului era mereu pusa pe plan secund, materialele folosite in construictia telefonului fiind cele care aveam importanta deplina.

De aceasta data insa cei de la Vertu s-au ambitionat sa creeze un telefon care sa multumeasca atat pe cei care isi doresc o performanta ridicata de la telefonul lor, cat si pentru cei cu gusturi rafinate in materie de lux.

Telefonul este numit Signature Touch si se pare ca este unul care poate rivaliza, in domeniul performantelor, cu numele mari din industria telefoanelor mobile precum Sony Z sau Samsung Galaxy S5.

Vertu Signature Touch dispune de 2 GB de memorie RAM si de 64 de GB de memorie disponibila pentru stocarea datelor. Acesta este propulsat de un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 810 care ruleaza la o frecventa de 2.3 GHz. Display-ul este unul full HD, avand o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli. Ecranul are o dimensiune de 4.7 inch ce duce la o densitate de 469 de pixepi pe inchi, mai mult decat HTC One M8 ce are doar 538 ppi.

Signature Touch este un telefon destinat mai mult publicului masculin, asta este impresia pe care o creeaza la prima vedere, avand un look care atrage mai mult utilizatorii de gen masculin.

Fiind un telefon Vertu, pretul acestuia ajunge la 6 750 lire sterline. Ai putea sa-ti cumperi o masina noua de acesti bani si sa mai ai si bani de benzina pentru un an intreg. Dar daca iti permiti un astfe de telefon, de ce nu.

Totusi acest pret nu se datoreaza doar performantei telefonului, ci si materialelor pe care le gasim pe acesta. Un display din cirstale de safir si o carcasa cu elemente de titan sunt doar cateva din elementele care fac acest telefon un adevarat Vertu.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.