Vești bune, Stailer se extinde-n lume! Acum disponibil în 13 orașe ale țării

stailer

Stailer și-a luat rolul de cuceritor în serios. Platforma de programări online la saloanele de hair & beauty își continuă misiunea, ce inițial a pornit de la numai 5 orașe pe listă și anume Cluj, Iași, Oradea, București și Timișoara. Dezvoltatorii au înțeles că faptele vorbesc mai mult, iar cererea publicului a fost ascultată, așa că acum Stailer este disponibil și în Bacău, Brașov, Constanța, Sibiu, Craiova, Pitești, Arad și Ploiești. 

Poate încă nu ai auzit de această platformă. Poți considera că dacă ai ajuns să citești aceste rânduri ai găsit o adevărată comoară. Mai jos descoperi totul despre această platformă și cu siguranță va deveni parte din viața ta.

De ce este așa iubit Stailer?

Pentru că prin intermediul său te poți programa singur la saloanele de hair & beauty din oraș, fără să dai un telefon, fără să plătești nimic. Dar poate factorul cuceritor al lui Stailer este faptul că acum poți merge la un salon atunci când vrei tu, nu mai depinzi vreodată de agendele saloanelor pe care le cunoști. 

Ai posibilitatea de a descoperi zeci de saloane, stiliști profesioniști, care-ți pot deveni parteneri de drum lung ai transformărilor de look. Stailer deci îți extinde orizontul și nu mai faci niciun compromis. Ți se maximizează șansele de a găsi locuri libere chiar și astăzi la saloane de make-up in Bacau sau alt oraș sau la orice alt serviciu îți dorești.

Trebuie doar să accesezi www.stailer.ro și să setezi câteva filtre de căutare. Alegi orașul din care ești, genul tău, serviciul dorit, data și ora. În doar câteva secunde platforma îți afișează lista cu saloanele ce te pot primi când vrei tu. De acolo tu alegi salonul și stilistul unde îți rezervi locul. Poți compara prețurile percepute la fiecare salon, poți vizualiza cum arată locația, poți vedea poze cu alte lucrări realizate acolo, poți citi recenziile altora care au trecut pragul salonului. Astfel vei face alegerea ideală. 

Platforma sau aplicație?

Poți utiliza Stailer din browser sau poți descărca aplicația din Google Play sau App Store dacă vrei să-l ai mai la îndemână. Pe site nu ești condiționat de crearea unui cont pentru a-ți face programări câte dorești. Totuși e mai bine să îți creezi unul, fiindcă nu te costă nimic și ai mai multe avantaje. Contul Stailer îți permite să gestionezi mai ușor programările, poți vedea saloanele unde ai avut programări, poți seta și remindere pentru a nu uita vreodată de locurile rezervate. Totul se întâmplă online, rapid și simplu. Vezi aici mai multe detalii

Dacă alegi aplicația, trebuie să îți faci cont sau să te conectezi cu profilul de Facebook. Durează mai puțin de un minut. Un alt avantaj al platformei Stailer este că poți să te programezi la orice ora din zi și din noapte și la fel poți face și în cazul anulărilor, fără să mai suni să dai explicații cuiva. Stailer poate fi utilizat atât de femei, cât și de bărbați. Ai o listă completă de servicii, pentru transformări din cap până-n picioare.

Descoperă cum funcționează programările online făcând-o pe prima pe stailer.ro. Pentru alte informații scrie la support@stailer.ro.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.