Vrea sa se intoarca la vechea relatie

Actualul tau iubit tocmai a iesit dintr-o relatie si in momentul de fata este al tau. A fost o relatie de lunga durata, serioasa, asa cum tocmai el iti spune, si vrei sa stii daca este tentat sa se intoarca la fosta iubita. Cu siguranta, dupa ce iesim dintr-o relatie serioasa, de lunga durata, inca ne mai gandim la persoana respectiva deoarece am trait si bune si rele alaturi de ea. Este perfect normal sa se intample asa dat fiind faptul ca sentimentele nu se pot sterge cu buretele si nu se pot uita atat de usor.

Incepi sa iti pui semne de intrebare in ceea ce il priveste si te gandesti ca inca o iubeste, si daca ar prinde o ocazie s-ar intoarce oricand la ea. Sigur, aceste gesturi il tradeaza foarte usor deoarece este inevitabil sa reusesti sa il faci sa nu o mai vrea. Asadar, chiar daca iti place foarte mult, nu vei reusi sa il tii langa tine din momentul in care se gandeste numai la ea. Si, cu siguranta nu iti doresti sa fii tu acolo doar de dragul de a fi. Iata cateva indicii care spun despre el ca inca isi doreste cu ardoare sa reintre in vechea relatie:

In primul rand, daca esti mereu comparata cu fosta lui iubita, ar trebui sa te gandesti foarte bine. Cand discutati, orice subiect are legatura cu ea si nu il poti face sa o uite. Mai mult, in momentul in care discutati, iar tu vrei sa afli cat mai multe detalii despre el pentru a-l cunoaste mai bine, el incepe sa iti povesteasca cum facea ea, care erau obiceiurile ei facand o comparatie cu tine. Este timpul sa stai putin pe ganduri daca observi ca orice s-ar intampla el te compara si incearca sa te puna intr-o balanta cu ea, favorizand-o, este momentul sa te gandesti foarte bine.

No Comments, Be The First!

Your email address will not be published.